Mevlüde Çıtlak Anaokulu
AZMİMİLLİ MAH. TESLİM SK. MEVLÜDE ÇITLAK ANAOKULU BLOK NO: 9 MERKEZ / DÜZCE

VİZYON

Okul Öncesi çağına gelmiş çocuklarımızı Türk Milli Eğitimin Amaçları ve Okul öncesi Eğitimin Amaç ve Temel İlkeleri doğrultusunda bireysel özellikler taşıyan bireyler olduğu ilkesinden yola çıkarak, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, yaparak, yaşayarak öğrenen, paylaşımcı, kendini doğru ifade edebilen, sorumluluk alabilen, çocukların fiziksel , sosyal, duygusal ve bilişsel gelişimleri açısından en sağlıklı şekilde geçirmesini sağlayan, onları hayata hazırlamayı ve ailelerimizi okul öncesi eğitimi konusunda bilgilendirmeyi amaçlayan Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, topluma, doğaya saygılı ve duyarlı bireyler yetiştirmelerine temel hazırlamaktır.

MİSYON

Eğitim ortamlarında çocuklarımızı hayata hazırlayan, çağın getirdiği yeniliklere açık olan, geleceğe güvenle bakan, milli ve manevi değerlere önem veren ,azimli, kararlı, üretken, paylaşımcı nesillerin yetişmesini sağlamak ve fiziksel donanımız, eğitim öğretim etkinliklerimiz ve çalışan personelimizle yalnızca çocuklarımız için değil aynı zamanda anne ve babaları için de özgün, kaliteli, nitelikli, tanınan ve tercih edilen bir yenilikçiliğin ve değişimin öncüsü olan eğitim kurumu olmaktır.

İkili Öğretim

8.00-13.00 13.00-18.00